Hodnocení SB

19. ledna 2009 v 20:00 | Asined |  ♥SB♥
Mno Ahooooj,tak dnes sem vám přinesla článek hodnocení SB :-) mám jich hodně celkem:13 SB sami si to přepočítejte :-D.Mno jinak tady máte hodnocení mích SB sou to moje SB i moje kamarádky.Napište do komentářů jestli ste s vísledkem spokojeni

Neej SB

1.Denušííí
2.Sinduskaa13
3.Vanessa
4.Sylwya
5.Zuzííík

Dobrá SB

1.Dead F4rt
2.Gogosen
3.The Lussi @ The lilli
4.Death Note
5.Lucik
6.Tynynka
7.MoniQue

SB která na můj blog nechodí a nevšímají si mě tak je asi smažu!!!!

1.kikina (Kikinu asi smažu prtž nevím co sem jí udělala píšu jí na blog a ona nic tak ji do smazat)
2.Miley
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 19. ledna 2009 v 20:05 | Reagovat

já tě mám ráda..x) x) ♥♥♥♥♥♥

2 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 19. ledna 2009 v 20:07 | Reagovat

mno de to..xD sem konečně přišla domu a musim se jít učit nauku..8( a co ty?

3 tizinka tizinka | Web | 19. ledna 2009 v 20:07 | Reagovat

A dala bys mi taky hlas?

4 tizinka tizinka | Web | 19. ledna 2009 v 20:10 | Reagovat

Máš tam 11.hlas,a ty mi dej taky hlas!na blogu má adresu kde

5 Mončičák Mončičák | Web | 19. ledna 2009 v 23:59 | Reagovat

mám se dobře, děkuju za optání

6 Anesinka tvé _______--už asi n Anesinka tvé _______--už asi n | Web | 20. ledna 2009 v 7:06 | Reagovat

to je mi moc líto už bych si tě asi měla vymazat žhe :(:(:(

7 sylwya:::tvoje SB ♥ sylwya:::tvoje SB ♥ | Web | 20. ledna 2009 v 14:50 | Reagovat

pls hlasuj za mna na

http://gg-gilmorky-gg.blog.cz/0901/prvni-kolo-hlasovani-sonb#komentar

moooooooc dik!!!!!!

a s hodnotenim suhlasim! :D

8 Lucik →Sbééé←:o) Lucik →Sbééé←:o) | Web | 20. ledna 2009 v 15:07 | Reagovat

Nee včera už sem tam neblya

9 kaca kaca | Web | 20. ledna 2009 v 15:37 | Reagovat

maš une diplomek!!

10 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 15:41 | Reagovat

učim se..8(

xD a ty?

11 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 15:50 | Reagovat

mno to naštěstí ne..ale zejtra budem..8(((

a wy? xD

12 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 16:00 | Reagovat

jo vydíš že to je Slovakia.=)

13 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 16:01 | Reagovat

a to doufá m že nemažeš jako SB že si mě necháváš!!necháváš si mě že jo?protože se já opravdu jmenuju kiki a vždy ti odpovídám na tvoje otázky

14 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 16:03 | Reagovat

ani ne..furt nuda =) a co u tebe? xD

já přídu ze školy a dělam úkoly a občas na blogu..ale je to děs..8(

a co potom? potom du pinkat..xD xD xD

skoro furt jenom škola..táGže doma nic! =)

15 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 16:03 | Reagovat

a ted teprve jsem dočetla že jsem dobré SB haha to mím radost

16 monique twé sbénko♥ monique twé sbénko♥ | Web | 20. ledna 2009 v 16:20 | Reagovat

__#___________#

_____________#___________#

______________#_________#

___###_________#_______#_________###

__#___#_________#_____#_________#___#

__#____#_________#___#_________#____#

___#____#_________#_#_________#____#

___#_____#_______#####_______#_____#

___#______##_____#####_____##______#

___#__##___##_____###_____##___##__#

___#___##___##____###____##___##___#

____#___##___##__#####__##___##___#

_____#___##___##_#####_##___##___#

______#__##____#########____##__#

_______#__##____#######____##__#

_______#___##____#####____##__#

_______#___##____#####____##__#

______#____##____#####____##___#

_____#____##____#######____##___#

____#____##_____#_###_#_____##___#

____#____##_____#__#__#_____##___#

____#____##____#_______#____##___#

_____#___#____#_________#____#__#

______#_____##___________##____#

_______#___#______________#___#

________#_#________________#_#

________##_ ________________#

Ztratil se mi motylek a nasla sem ho u tebe posly vsem svym SBnkum a me naspatek a tim dokazes ze si skvele SBnko :)

17 tynynkatvéé sb♥♥ tynynkatvéé sb♥♥ | Web | 20. ledna 2009 v 17:12 | Reagovat

ahojky obíhám sb jkpk se vede u mně fajn

18 tynynkatvéé sb♥♥ tynynkatvéé sb♥♥ | Web | 20. ledna 2009 v 17:21 | Reagovat

jj

19 tynynkatvéé sb♥♥ tynynkatvéé sb♥♥ | Web | 20. ledna 2009 v 17:21 | Reagovat

na co???

20 The LuSSi @ The TyLLi|Tvoe SBénko|We love you|FOREVER <3333333333 The LuSSi @ The TyLLi|Tvoe SBénko|We love you|FOREVER <3333333333 | Web | 20. ledna 2009 v 17:29 | Reagovat

zlatíííško tebe a tveho klasnyho blocku si nejde nevšimnout :-*

21 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 17:37 | Reagovat

češtinu..8) nebo spíš dělam takowej úkol..dlouhej..kterej už konečně mam!! mno super taG du na ájinu..xD xD

22 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 17:46 | Reagovat

mno my máme super učitelku.xD

je tam prwní rok a ségra wětšinou prej dostáwala trojky na wízo

a teď jí wychází jedna..xD

a mě taky!! xD mno ona je fakt božíí ta uča..xD mladá a ještě sem od ní nedostala horší známku než dwojku..fakt..samí jedničky a myslim 2 dwojky..mno to je jedno..xD xD se radši nebudu chlubit..xD xD

néé prostě ájina je w poho..x)

23 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 17:51 | Reagovat

mno a to nejsem žádnej šprt..xD

mno taG sem dostala jenom jednu dwojku a zbytek jedničky...ale stejně dostanu jedna na wízo..xD xD

24 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 17:53 | Reagovat

a co wychází tobě?? x)

25 vanessa vanessa | Web | 20. ledna 2009 v 17:55 | Reagovat

ja jsme  tve nej?

26 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 18:09 | Reagovat

to bude určitě dobrý..x)

a jenom se ti zeptam..kolik že ti je? a ty chodíš na základku? x)

mno já musim zatim na wečeři taG papíQ! xD x)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZATIM..x)

27 vanessa vanessa | E-mail | Web | 20. ledna 2009 v 18:22 | Reagovat

tak diky nej sb a super dess

28 Niké Niké | Web | 20. ledna 2009 v 18:29 | Reagovat

Aha.. :) já mám mocje Sb taky ráda:-))  a jinak to de.. a ted zrovna zapisuju komenty a tak ..:-)

29 vanessa vanessa | E-mail | Web | 20. ledna 2009 v 18:34 | Reagovat

diky jinak jsme z kjousena zitra z fytiky muzsim dat na 2 tak se sprtam a ty, me jetse dala sanci

30 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 18:44 | Reagovat

ty fotky s Katy Perry jsou od Sylwy

31 Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD Whitie=SB= ♥♥Lowe♥niGdy wÁs neChCi ztrAtit BECOUSE StE nejWíc pRo Mě i mŮj bLoG!♥♥♥♥♥lowuju SB! ♥♥♥♥ xD xD | Web | 20. ledna 2009 v 18:46 | Reagovat

mno mě je 12 ! jenom..ale jestli si starší asi se po..x)

prtže sou starší wšichni než já!! xD xD xD

32 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 18:51 | Reagovat

ne to vypln pod tim článkem

33 gogosen gogosen | Web | 20. ledna 2009 v 18:52 | Reagovat

obrázkem teda

34 vanessa vanessa | E-mail | Web | 20. ledna 2009 v 19:10 | Reagovat

sanci ze si muzzu opravit fyziku

35 vanessa vanessa | E-mail | Web | 20. ledna 2009 v 19:10 | Reagovat

protoze jsme nebyla ve skole

36 kaca kaca | Web | 20. ledna 2009 v 19:26 | Reagovat

maš u mně diplomek!!! ale mocinky se mi nepoved

37 terka terka | Web | 20. ledna 2009 v 19:30 | Reagovat

awojííík promin ze ty to píísu rposíím mohla by jsi mi halsnou tady jsme tam jako Torish prosííííííímm tady  http://lucijasek11.blog.cz/0901/2-kolo-sonb#komentare  ; pro Torish kuuuuujuuuu

38 Anesinka tvé SB!!! Anesinka tvé SB!!! | Web | 20. ledna 2009 v 19:48 | Reagovat

Jasně že ci je mi moc líto že sem tu dlouho nebyla:( a neplač :))) jestli mě pořád ceš v SB taq nemusíš páč já jo a moc!

39 Mrs.LuciiNka Mrs.LuciiNka | Web | 20. ledna 2009 v 20:03 | Reagovat

Ahooj, u mě na blogu, můžeš najít plno zajímavých věcí, rady, něco pro zabavení a různé obrázky, teď momentálně u mě frčí i bleskovka - odkaz tady: http://mrs-luciinka.blog.cz/0901/bleskovka-0-2

Tak se budu těšit na tvoji návštěvu x)

PS: neber to jako reklamu ale jako pozvání, a jestli tu máš takové pravidla že mě dáš do black listu tak promin... x(

40 terka terka | Web | 20. ledna 2009 v 20:13 | Reagovat

hlansu kdyz hlanse s ty pro me!!!

41 katulka katulka | Web | 21. ledna 2009 v 11:40 | Reagovat

jj jasne chci a ty mas taky paradni blog

a chci mit prezdivku katulka

blog starsstar

42 Dead F4rt  ♥ Love you SB x) ♥ Dead F4rt ♥ Love you SB x) ♥ | Web | 22. ledna 2009 v 17:25 | Reagovat

ooh coo jsem jenom dobrá jo ? hm hm hm ? xD ne ok jsem za to ráda x)

43 ♥KikouŠek♥SB♥ ♥KikouŠek♥SB♥ | Web | 22. ledna 2009 v 19:59 | Reagovat

jasné.a že  mám pozastavený blog tak toho si nevšímáš?

44 The LuSSi The LuSSi | Web | 1. února 2009 v 9:49 | Reagovat

underwater.blog.cz ale eště tam nic moc nemám xD jo a přepiš si mě pls na The sisterlicious jo :-* ale pssssst nerikej nikomu ze sem to ja xD dekujiiii :-*******

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama